Consumenten willen naast online ook fysiek Winkelen

Online is niet op zijn retour, dat zeker niet, steeds meer consumenten willen naast online ook nog steeds fysiek winkelen. Beleving, persoonlijke aandacht, service level, het aan kunnen raken / passen en zien. Zijn daar belangrijke peilers in.

Wist u dat 6 van de 10 consumenten eerst via internet zoeken, oriënteren en dan in uw winkel aankopen zou willen doen. Gemak is vaak de belangrijkste reden dat consumenten zoeken op internet of via internet kopen. Prijs is zeer zeker niet altijd de reden.

Maar hoe komt de consument uw klant bij u in de winkel? hoe goed bent u vindbaar op internet? U heeft geen webshop maar wilt wel vindbaar zijn? Allemaal vragen waar menig ondernemer zich dagelijks mee bezig houdt.

U kunt denken aan een online product catalogus met sfeerbeelden, SEO geoptimaliseerd. Een website die sfeer uitstraalt en zich onderscheidt t.o.v. uw concurrentie.

De kans is groot dat uit gemak eerst op internet wordt gekeken, ook lokaal, veel winkeliers komen daar nauwelijks naar voren. een gemiste kans om uw doelgroep naar uw winkel te krijgen.

De aandacht van een online winkel of catalogus / showroom / etalage is even zo belangrijk als de aandacht die u besteedt aan uw fysieke winkel. Zo niet belangrijker. U heeft online maar  1 kans om de consument te prikkelen om te besluiten bij u in de winkel te laten komen en dat is wat uw online format uitstraalt, beleving!

Bij onvoldoende aandacht aan bovenstaande, loopt u klanten mis. Dus omzet!!!!

Wij adviseren en ondersteunen u graag met mogelijkheden die er zijn, om fysiek en online te combineren naar resultaat.

Een webshop, is niet voor iedere winkelier haalbaar.Een online catalogus / showroom / etalage wel.

 

Wilt u ook een alles in een website / webshop / online catalogus, meer conversie, een goede online vindbaarheid, een groter bereik, een krachtig marketing format en onbeperkte support en begeleiding? Neem contact met mij op, voor het inwinnen van informatie over de vele mogelijkheden en de aantrekkelijke prijs.